Onze verhalen - PHned

header-info

Onze verhalen

Een brede blik op gezondheid met daadwerkelijk gezondheid als uitgangspunt in plaats van ziekte!

Als gezondheidswetenschapper vind ik het belangrijk om bij te dragen aan een gezonder Nederland. Dit is hard nodig, aangezien de omgeving waarin we wonen, werken en leven uitnodigt tot ongezond gedrag.

Lees verder
Leontien Hommels

Stap voor stap verbinden

Goed zorgen voor jezelf, voor elkaar en voor je omgeving. En daarbij je gezonde verstand gebruiken. Dat is hoe ik leef en dat is hoe ik mijn werk als gezondheidsbevorderaar inricht. Iedereen streeft vanuit zijn eigen context op zijn eigen manier naar een goed leven.

Lees verder
Marja Westhoff

Een gezond leven, doe je samen en begint bij jezelf

Voor mij is ontwikkeling en toepassing van kennis op het terrein van gezondheid waar ik mijn energie uithaal. Telkens een beetje op de troepen vooruit, nieuw thema’s agenderen, leren en inspireren, daar houd ik van.

Lees verder
Henk Garretsen

(Volks)gezondheid – het belangrijkste wat er is?

Sinds mijn studie heb ik altijd werk gezocht in de publieke sector en hoop ik een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren. Ik heb eigenlijk bijna altijd gewerkt op het grensvlak van kennis/onderzoek enerzijds en beleid/praktijk anderzijds.

Lees verder
Gôkky Zeinstra

Samenwerken aan een gezond en gelukkig Nederland

Ik vind het mooi om in mijn werk een maatschappelijke bijdrage te leveren. Mijn drijfveer is een gezonder en gelukkiger Nederland. Daarbij gaat het om gezondheid in de breedste zin van het woord: meer welzijn, geluk, lekker in je vel zitten en kunnen participeren in de maatschappij.

Lees verder
Simone Goosen

Drijfveren van een sociaal epidemioloog & lobbyist

Hoop om de wereld met preventie een beetje gezonder te maken is mijn belangrijkste drijfveer. Verontwaardiging over onrecht en ongelijkheid een belangrijke katalysator. Ook mijn nieuwsgierigheid naar factoren die gezondheid beïnvloeden en mijn wil om het beste boven te halen bij anderen en mezelf spelen een belangrijke rol.

Lees verder