Werkbezoek PHned aan Wageningen University & Research: Symposium en Campustour - PHned

Terug naar de agenda
22 jun
12:00 - 15:15

Werkbezoek PHned aan Wageningen University & Research: Symposium en Campustour

Op 22 juni 2022 zijn we als PHned uitgenodigd door de Wageningen University & Research (WUR) om deel te nemen aan een symposium. Vervolgens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een campus-tour (exclusief voor leden van PHned).

Die middag verdedigt promovendus Lisanne Mulderij haar proefschrift: Care to move! A mixed-methods evaluation of care-physical activity initiatives for citizens with a low socioeconomic status.

Voorafgaand aan deze verdediging vindt er een symposium plaats waarvoor u – als PHned lid – van harte bent uitgenodigd. In dit symposium worden verschillende onderwerpen besproken die het onderwerp van Lisannes proefschrift raken: initiatieven die gezond gedrag stimuleren bij mensen met een lage sociaaleconomische status. Naast een plenaire sessie zullen er verschillende workshops worden georganiseerd. Het programma ziet er als volgt uit:

– 12:00   Inloop met lunch

– 13:00   Opening door dagvoorzitter Edith Feskens, hoogleraar Global Nutrition aan de WUR

– 13:05   Plenaire sessie: 

  • Niamh Murphy: “What works in getting communities more active? An Irish perspective” (Waterford Institute of Technology)
  • Ardine de Wit: “De gecombineerde leefstijlinterventie in Nederland: de huidige situatie” (RIVM) 

– 14:00   Pauze 

– 14:15   Parallelle workshops 

– 15:15   Einde Symposium

Na afloop van het symposium vindt van 16:00 tot 17:30 uur de openbare verdediging van Lisannes proefschrift plaats. Ook daarvoor bent u van harte uitgenodigd. 

Het symposium en de verdediging zijn los van elkaar bij te wonen en vinden beide plaats op de campus in Wageningen. Deelname is gratis. 

Aanmelden Symposium / verdediging

Aanmelden voor het symposium en/of de verdediging kan bij de WUR via dit formulier. Na aanmelding volgt op een later moment meer informatie.

Campustour

Voor PHned leden die het leuk vinden om, na afloop van het symposium, een rondleiding te krijgen over de Campus van de Wageningen Universiteit, start er – speciaal voor leden – om 16.00 uur een ‘campustour’. Deze duurt een uur en wordt verzorgd door studenten van de WUR. Een mooie manier om deze middag ook nog even ‘onder leden’ te zijn en wat reacties te delen op het symposium. Tijdens de tour krijgen we een beeld van de diverse gebouwen van de WUR, met o.a. het moderne ‘Forum-gebouw’ en de kassen van UniFarm.

Aanmelden Campustour

Sluit je graag aan bij de Campus Tour? Geef dit door aan ons secretariaat via info@phned.nl.