PHNed  wandel- en werkbezoek in de regio Noordelijke Maasvallei op dinsdag 31 oktober 2023 (=uitgesteld naar voorjaar 2024) - PHned

13 oktober 2023

PHNed  wandel- en werkbezoek in de regio Noordelijke Maasvallei op dinsdag 31 oktober 2023 (=uitgesteld naar voorjaar 2024)

Dit Wandel- en werkbezoek is uitgesteld tot het voorjaar 2024.
We passen dit bezoek aan omdat er in deze periode veel zaken samen komen en meerdere (inter)nationale bijeenkomsten. Er was veel interesse, maar er hebben zich te weinig mensen aangemeld om het door te laten gaan. Het verzoek is om er een voorjaarslentewandeling en werkbezoek van te maken. Het voordeel is dat het dan ook wat langer licht is.

Heb je interesse om in het voorjaar deel te nemen? Laat het dan weten door een mailtje te sturen naar info@phned.nl We houden je dan op de hoogte van de nieuwe datum.

Ben je benieuwd naar hoe er in de regio Noordelijke Maasvallei al meer dan 10 jaar gewerkt wordt vanuit en aan Positieve Gezondheid? Wil je weten hoe de transformatie van focus op ziekte & zorg naar gezondheid & gezonde vitale leefomgeving en natuur daar vorm krijgt, wordt bestendigd en bekostigd? Welke rol de inwoners, het ziekenhuis en het sociaal domein daar spelen? Hoe er wordt samengewerkt, ook met andere sectoren? En welke betekenis de natuur daarin heeft? Of heb je vragen hoe het IZA daar vorm krijgt? Wandel dan samen met de ambassadeur Positieve Gezondheid en huisarts Hans Peter Jung uit Afferden een stukje van het Pieterpad tussen de huisartsenpraktijk in Afferden en het Vitaliteitscentrum in Vierlingsbeek. En ga samen op zoek naar de verborgen ’schatten’!

Mocht je geen tijd hebben voor een wandeling, dan haak je later aan voor het vervolg van het programma dat bestaat uit een introductie van Marja Westhoff, een interview met de inwoners door Chantal Walg, uitleg over het ontstaan en de bedoeling van het Vitaliteitscentrum door Wouter van Dongen en het verhaal van de Noordelijke Maasvallei door Hans Peter Jung. Er wordt gezorgd voor soep en een broodje!

Locatie: in het Vitaliteitscentrum Brabant te Vierlingsbeek. De ‘transformatie’ wandeling start om 15.30 uur, het programma start om 17.30 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur.

Gezonde groet, namens PHned
Marja Westhoff & Chantal Walg
Meld je aan via: info@phned.nl

Dit werkbezoek wordt georganiseerd voor leden van PHned, ben je geen lid, voor slecht €40 per jaar kan je lid worden (Lid worden – PHned), of neem deel aan dit werkbezoek voor €15; graag vooraf overmaken op PHned, rek nr. NL17INGB0007460372, o.v.v. werkbezoek