Online community - PHned

header-info

Online community

We vinden het belangrijk dat onze leden in contact staan met elkaar. Om dit onderlinge contact eenvoudiger te maken bieden we een platform waar we gezamenlijk kennis kunnen delen en ontwikkelen.

Hoe kun je lid worden van de online community?

Stap 1
Ga naar de PHned community.

Stap 2
Registreer je via de link onder het login formulier.

Stap 3
Bevestig je registratie via de link die je per e-mail hebt gekregen. Je kunt hier dan een eigen gekozen wachtwoord opgeven.

Stap 4
Vul je profiel aan zodat andere leden weten wie je bent en wat je aan kennis en kunde kunt bijdragen.

Stap 5
Selecteer van welke communities je lid wilt worden. De beheerder van deze community krijgt dan een bericht en kan je toegang verlenen.

Nieuwe onderwerpen

We zijn nog volop bezig met het inrichten van onze communities. Mocht het zo zijn dat je geen communities kan vinden die aansluiten bij jouw interesses of vakgebied, stuur dan een e-mail naar info@phned.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wellicht kun jij de communitymanager worden van een nieuwe community!

Delen via de website

Als je lid bent geworden van een van de communities, is het mogelijk jouw eigen berichten te delen via de website. Zo hebben we ons gezamenlijke podium waarop we kunnen laten zien wie we zijn, wat we kunnen en wat we willen bereiken. Het delen van een bericht kan eenvoudig door op het -icoon te klikken.